Boccia fotos album

7 Bekers voor Boccia de Pont tijdens het NJK Boccia 2016 !

Rotterdam heeft van zich laten horen tijdens dit toernooi in Hilversum. De weken van voorbereiding en hard trainen zijn niet voor niets geweest.

Op 9 november jl kwamen onze 8 spelers, ondanks de grote drukte op de weg, allemaal op tijd binnen in de sporthal van het ROC in Hilversum. Ruim 30 jeugdige boccia spelers verdeeld over 5 klassen, (BC1/2, BC3, BC4, BC5 en de mini-klasse) begonnen iets later dan gepland met de poulewedstrijden.

Na een goed verzorgde lunch konden de spelers weer volop beginnen aan de kwart- en halve finale. Daarna was bekend wie er in de finale mochten spelen. En wat was het spannend !!

De prijsuitreiking werd gedaan door de coach van het Nederlands Boccia team en een speler van het Nederlands Boccia Team. Alle spelers hebben geweldig gespeeld en we konden zowaar 7 bekers meenemen naar Rotterdam.


Tussendoor zijn we nog met zijn allen op de foto gegaan met de winnaar van een zilveren paralympische medaille voor Boccia in Brazilië. Iedereen heeft zijn medaille mogen bewonderen en vasthouden.


Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com