E-hockey fotosalbum

Competitiedag 1: Noordwijk 21-09-2019

Competitiedag 1: 1e Klasse Regio West E-hockey in Noordwijk - door Erik van der Werff (coach E3)
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk na vier maanden zover en mochten we aantreden in Noordwijk voor de eerste competitiedag van het nieuwe seizoen. Deze dag werd door de plaatselijk club Catwijck georganiseerd. Na onze promotie naar de 1e klasse wisten wij niet wat ons precies te wachten stond. Een ding wisten we wel: het zou niet meer zo makkelijk gaan als afgelopen jaar, waar we een positief doelsaldo hadden opgebouwd van ruim 50 doelpunten.
Er stonden voor deze dag drie wedstrijden gepland. De eerste wedstrijd moesten we starten tegen Kampong E3, daarna tegen de organiserende vereniging  Catwijck E1 en als laatste tegen Doing E2. Tussendoor was er nog tijd ingeruimd voor de huldiging van het afgelopen seizoen.
Kampioen E3 Kampioen E3 II

Helaas kregen we vrijdagavond om 23:00 uur laat te horen dat Kampong niet kon komen vanwege teveel zieken. Uiteraard wensen we de spelers van Kampong veel beterschap. Nu we pas om 14:30 onze eerste wedstrijd moesten spelen, was iedereen ruim op tijd aanwezig om de zeer verdiende beker voor het behaalde kampioenschap in de 2e Klasse van vorig seizoen en het daarbij behorende overweldigende applaus in ontvangst te nemen.

Tegen Catwijck konden wij heerlijk vrijuit spelen. Voor het eerst op een groot veld en met 5 man spelen, was voor ons ook wel een verademing.  In de 1ste helft kwamen we vrij snel op een 2-0 voorsprong door onze kleine goalgetter Bastiaan, maar in de tweede helft hadden we het aanzienlijk moeilijker. Door de goede blocks van Sana, Kayra en Joost en uitstekend keeperswerk van Korneel konden we afsluiten met een 4-2 overwinning. Ook deze 2 doelpunten werden gescoord door Bastiaan.
CD 1 Noordwijk CD1 Noordwijk 2

CD1 Noordwijk CD1 Noordwijk 4

De laatste wedstrijd van de dag speelden we tegen Doing. In de basisopstelling begonnen we nu met Jerry in plaats van Sana, waarmee we wederom met een leuk team het veld konden betreden. In de eerste helft ging het aardig gelijk op en was het soms echt bijzonder spannend. Ook hier speelden we weer als een team en gingen we er echt helemaal voor. Helaas moesten we in de tweede helft het onderspit delven en verloren we uiteindelijk met 0-2.

Al met al kunnen we terugkijken op een goede start aan het seizoen in een hogere klasse en daar mogen we zeker trots op zijn. De volgende wedstrijddag is op 23 november en zal dan door ons georganiseerd worden.

Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com