Boccia fotos album

18-12-2016: Toernooi in Beneden Leeuwen

Op zondag 18 december 2016 hebben Dave, Suha en Thomas meegedaan met een toernooi in Beneden Leeuwen. Dit was de 4e wedstrijddag voor de competitie waaraan Dave en Thomas mee doen. Suha deed mee met het kennismakingstoernooi. 

Onze Suha heeft gewoon de derde prijs mee naar huis genomen! Gefeliciteerd!!!

Dave: 1 x gewonnen, 1 x gelijk en 2 x verloren.

Thomas: 2 x gewonnen, 1 x gelijk en 1 x verloren.

Waar Dave en Thomas staan in de competitie zullen we horen zodra boccia Nederland deze gegevens bekend maakt.

Al met al weer een leuke dag!!

7 Bekers voor Boccia de Pont tijdens het NJK Boccia 2016 !

Rotterdam heeft van zich laten horen tijdens dit toernooi in Hilversum. De weken van voorbereiding en hard trainen zijn niet voor niets geweest.

Op 9 november jl kwamen onze 8 spelers, ondanks de grote drukte op de weg, allemaal op tijd binnen in de sporthal van het ROC in Hilversum. Ruim 30 jeugdige boccia spelers verdeeld over 5 klassen, (BC1/2, BC3, BC4, BC5 en de mini-klasse) begonnen iets later dan gepland met de poulewedstrijden.

Na een goed verzorgde lunch konden de spelers weer volop beginnen aan de kwart- en halve finale. Daarna was bekend wie er in de finale mochten spelen. En wat was het spannend !!

De prijsuitreiking werd gedaan door de coach van het Nederlands Boccia team en een speler van het Nederlands Boccia Team. Alle spelers hebben geweldig gespeeld en we konden zowaar 7 bekers meenemen naar Rotterdam.

Tussendoor zijn we nog met zijn allen op de foto gegaan met de winnaar van een zilveren paralympische medaille voor Boccia in Brazilië. Iedereen heeft zijn medaille mogen bewonderen en vasthouden.


Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com