Vereniging

Omnivereniging De Pont 

De Pont

De naam zegt het al: bij deze vereniging kan jong en oud met een beperking terecht voor verschillende aangepaste sporten: RolstoelHockey (E-Hockey en H-Hockey), Boccia, Goalball, Tafeltennis, Kanovaren, Streetdance en JudoExtra.

De Pont is ontstaan vanuit Mytylschool de Brug in Rotterdam. Tijdens de gymnastieklessen bleek regelmatig dat leerlingen belangstelling toonden voor een bepaalde sport. Als dan geprobeerd werd zich bij bestaande verenigingen aan te melden, was dit vaak niet mogelijk. Om toch in deze behoefte te voorzien, is op initiatief van de mytylschool de sportvereniging opgericht.
mytylschool De Brug

Naar behoefte kunnen er mogelijkheden voor andere sporten gezocht worden. Mensen die zich voor deze vereniging willen inzetten zijn altijd welkom. Er is hulp nodig bij de verzorging, rijden van de “Pontbus”, leiden van trainingen, bestuurszaken enz. Wilt u helpen met een van onze activiteiten? Neem dan contact op met de betreffende sportafdeling of met het bestuur. Dat kan via het contactformulier.

Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com