Lidmaatschap

Het is bij Omnivereniging De Pont mogelijk om eerst een aantal malen (±2x) op proef mee te doen alvorens er een besluit wordt genomen om lid te worden. Bij alle sporten is er de mogelijkheid om ervoor te kiezen recreatief bezig te zijn. Hiermee wordt bedoeld dat een lid ervoor kan kiezen om vooral lekker op de training bezig te zijn met zijn/haar sport. Bij tafeltennis, kanovaren en streetdance is dit vooral het geval. 

Contributie
De contributie bedraagt €120,-- en wordt per kalenderjaar of een evenredig deel over het kalenderjaar in rekening gebracht. Voor een tweede sport of tweede lid van het gezin is er een korting van 25%. Op verzoek kan de contributie betaald worden in twee termijnen.
“Alle kinderen moeten kunnen sporten!”  In het geval er sprake is van onvoldoende inkomsten, kan men mogelijk hiervoor subsidie aanvragen bij het Jeugdsportfonds Rotterdam.

Wedstrijden
Bij een aantal sporten wordt er de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan de competitie en/of toernooien. Dit geldt voor de volgende sporten:
  • E-hockey
  • H-hockey
  • Boccia
  • Goalball
  • Judo
Zowel bij E- als H-hockey kan je op verzoek ingedeeld worden in een team met spelers van ongeveer hetzelfde niveau. Met dit team neem je deel aan de competitie. Naast de normale competitie is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan het Bekertoernooi. Daarnaast worden er ook toernooien door de verschillende verenigingen georganiseerd, waaraan deelgenomen kan worden middels een uitnodiging of vrije inschrijving. Bij het E-hockey worden er elk jaar meerdere toernooien door clubs in het buitenland georganiseerd. Het gaat dan om clubs uit Duitsland, Tsjechië, Zwitserland, Italië en België. Van deze teams ontvangen we elk jaar meerdere uitnodigingen. Dankzij fondsen en sponsors kunnen we elk jaar (in ieder geval) één keer meedoen aan een dergelijk toernooi. Onze hockeyteams hebben door de jaren heen vele titels, zowel in binnen- als buitenland, in de wacht gesleept.

Bij boccia is er ook de mogelijkheid om aan de competitie en toernooien mee te doen. We hebben ook met boccia een heuse kampioen binnen de gelederen.
Goalball wordt in teamverband gespeeld en biedt ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen.
Bij Judo worden er regelmatig grote toernooien georganiseerd in de gymzaal van mytylschool De Brug. De opkomst van deelnemers, ouders/familie en vrienden is altijd zeer groot, waardoor het telkens weer een succes is.

Login

© Omnivereniging De Pont  Cookieverklaring Disclaimer Webmaster Michael Letsch

 

Designed by plustheme.com